Poster Jaarkalender zonsondergang 2025 - Kalender poster - Exclusief lijst - zee souvenirs - souvenirs from the sea - fotocadeau

Op zoek naar een leuke kalender poster voor jouw huis? Verkrijgbaar in verschillende formaten en gedrukt op hoogwaardig 250g fotopapier, brengt deze poster een vrolijke sfeer in elke kamer. Deze poster is een perfecte toevoeging voor jouw interieur!

Gemaakt van hoogwaardig 250 grams fotopapier
Onze home poster is gemaakt van hoogwaardig 250 grams fotopapier. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt er zeker van zijn dat deze poster lang meegaat en er altijd als nieuw uit zal blijven zien. 

Op bestelling gemaakt voor het milieu
Bij jouw internationale webshop/uitgeverij Souvenirs from the sea hechten wij veel waarde aan het milieu. Daarom wordt onze kalender poster op bestelling gemaakt, om onnodige verspilling te voorkomen. Zo kun je genieten van een prachtige poster met een gerust hart, wetende dat het met zorg voor het milieu is gemaakt

Wil je ook nog andere maritieme souvenirs ontdekken? Bij Souvenirs from the Sea vind je hoogwaardige woonaccessoires in de stijl die past bij jouw woonkamer. Als je van de zee houdt, zul je zeker iets vinden dat je aanspreekt. De producten zijn geïnspireerd door het maritieme leven en voegen een vleugje nautische sfeer toe aan je interieur.
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,95
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

28193325 

EAN

6151113945994  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Volg ons

Volg ons