SSL certificaat - webshop Sea life souvenirs

SSL certificaten

Als webwinkelier willen wij het beste voor onze klanten. Gegevens die U als klant achter laat tijdens een bestelling willen wij van Sea life souvenirs goed beveiligen. Daarom hebben een webwinkel aanvraagt bij CCV Shop omdat deze firma standaard gebruikt van een Basic SSL certificaat. Dit houdt in dat de pagina's binnen onze webshop beveiligd zijn.  

 

Wat is een SSL certificaat

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is een manier voor het creëren van een beveiligde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden.

 

Waarom een certificaat?

Veilige websites voorzien van een Full SSL certificaat worden door zoekmachines beter gewaardeerd en scoren hoger in de zoekresultaten. Full SSL houdt in dat alle pagina's van onze webwinkel via SSL getoond worden en dus beveiligd zijn.

Voordeel
U, onze klant krijgt nooit meer de melding: 'Een onbeveiligde website.
Dus wenst u veilig shoppen op het internet... dan doet je uw aankopen van souvenirs van Uw favoriete kustgemeente natuurlijk bij Souvenirs from the sea.

Volg ons

Volg ons