Samen werken... - meer weten?

Wie zijn we?

Souvenirs from the sea is een internationaal bedrijf met Belgische roots, opgericht in 2021. 
Bij Souvenirs from the sea helpen we je om je bedrijf te laten groeien. Met exclusieve souvenirs & gifts creëren we impact op je naamsbekendheid en merkwaarde, met de planeet in ons achterhoofd. Geven is goed, maar teruggeven is beter. Daarom zijn we altijd op zoek naar de meest verantwoorde en duurzame producten. Want een groener cadeau is niet alleen goed voor jouw klant, maar ook beter voor de planeet. Groei dus groener met Souvenirs from the sea..

Assortiment:

Maatwerk gecombineerd met een strak productbeleid? Dankzij onze Souvenirs from the sea Responsibility Score is dat mogelijk. Door alleen producten te selecteren waarvan we de herkomst en impact kunnen traceren kun jij jouw klanten zorgeloos helpen en beschik je over een uitgebreide collectie bestaande uit meer dan 1000 relatiegeschenken. Heb je een uniek verzoek en staat jouw gewenste product er niet tussen? Geen zorgen. Jouw persoonlijke accountmanager gaat voor je aan de slag zodat je klant niet in de kou komt te staan.
Wat levert het mij op?

Als officiële Souvenirs from the sea Reseller word je werk efficiënter dan ooit. Ons persoonlijke maatwerk bestaat uit veel meer dan alleen advies. Denk aan een ontwerp dat je met één klik naar je klanten stuurt, levering tot aan de voordeur van de eindgebruiker en exclusieve productprijzen waarmee jij jouw concurrenten te slim af bent. 

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking. Jij ook?
Volg ons

Volg ons