GSM - Telefoonhoesje met pasjeshouder

GSM-Telefoonhoesje-met-pasjeshouder
Souvenirs from the sea GSM Telefoonhoesje met pasjeshouder met foto over het zeeleven van Pedro Rappé ligt prettig in de hand en heeft een luxe en moderne uitstraling. 
Hoogwaardige afwerking en stevige bescherming

Het GSM hoesje zit als gegoten om jouw Apple iPhone  en valt op door een mooie afwerking en naden. Dit stevige hoesje met flexibele TPU case beschermt je toestel goed tegen krassen, stoten en vallen. Met dit duurzame hoesje vergroot je zowel de uitstraling als levensduur van je Apple iPhone 14.

Het ideale cadeau voor jezelf of een ander

Deze Apple iPhone bookcase is een leuk, origineel en praktisch cadeau voor je partner, kinderen, ouders, kleinkinderen of grootouders. Door de uitstekende kwaliteit staat het boekhoesje garant voor veel plezier. Verras een ander of trakteer jezelf!

DESIGN HOESJES – Souvenirs from the sea design hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende  verschillende formaten. Deze speciale ontwerpen voor je GSM hoesje maken jouw Apple iPhone  nóg mooier en opvallender!

VEILIGHEID – Onze boekhoesjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit kunstleer en TPU siliconen. Dit biedt de perfecte bescherming tegen beschadiging door krassen en stoten en verhoogt de levensduur van je Apple iPhone aanzienlijk. 

PERFECT PASSEND – Exclusief ontworpen voor de Apple iPhone. Op maat gemaakte uitsparingen in je GSM hoesje bieden ruimte aan de camera en luidsprekers en zorgen voor een gemakkelijke bediening van je smartphone.

100% TEVREDENHEID & MERKKWALITEIT – Wij zijn absoluut overtuigd van de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze telefoonhoesjes voor de Apple iPhone. Heb je na aankoop een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op!