Speelgoed

Speelgoed

Unieke spelletjes met foto's van Uw kustgemeente

Spelletjes spelen is een ideale bezigheid voor op een regenachtige dag of een koude avond. Vooral in de winter als het buiten koud en nat is, is er niets leuker dan gezellig binnen met de familie een spelletje te spelen. Bij "Sea life souvenirs" hebben we dan ook leuke spelletjes o.a. van bekende merke Ravensburger, Monopoly speciale edities en van ons eigen merk, 

Je houdt van een traditioneel potje dammen of ganzenbord, maar vindt het bordspel er nogal saai uitzien? Met deze bordspellen breng je de gezelligheid weer terug op tafel en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Het bordspel wordt geleverd met alle spelbenodigdheden en spelregels in een handige opbergdoos. Zeker weten dat deze spelborden voor urenlang speelplezier zorgen!

Een andere leuke bezigheid is puzzelen. Dit kan een puzzelboekje zijn met kruiswoordraadsels of woordzoekers, maar dit kan ook een fotopuzzel zijn. En wat is er nu leuker om een puzzel zelf te ontwerpen met je eigen foto?

De puzzels zijn er in verschillende groottes van 100, 500, 1000 en 2000 puzzelstukjes. Zo heeft u dus een puzzel voor jong en oud, voor beginner en gevorderden. Leuk om zelf te maken, maar ook als cadeau voor bijvoorbeeld opa of oma.

Met deze unieke spellen en puzzels gebruiken wij foto's van onze prachtige kustgemeenten op een leuke andere manier. Bij "zeeleven" vindt men ook puzzels met exclusieve foto's van Pedro Rappé. Een spel met  foto is een mooi cadeau voor vele gelegenheden. Zo kun je een fotocadeau geven voor Kerst, Sinterklaas, een jubileum of bruiloft. 

Toch wat sportiever aangelegd? Tijdens het sporten verlies je vaak veel vocht, het is daarom van belang dat je goed drinkt tijdens het sporten. Een bidon is dan handig om mee te nemen. Drinken uit je persoonlijke drinkfles maakt het sporten nog leuker. Ook handig voor op school of onderweg. Met een handige sluiting, een schroefdop en een haak waarmee je hem eenvoudig ergens aan kunt bevestigen.

Als je gaat sporten neem je vaak een bidon mee om uit te drinken, maar ook iets te eten zoals een koek. Daarnaast gebruik je een handdoek voor als je veel zweet. Al deze dingen zijn niet zo handig om los mee te nemen. Een gymtasje is dan de ideale oplossing om dit in mee te nemen.