Geen zuchtje wind en geen druppel zeewater voelen, maar toch het gevoel hebben dat je op de woelige zee drijft. Het kan sinds kort vanuit je luie zetel dankzij visser Pedro Rappé.

Pedro Rappé is de vijfde gerenatie van een Knokke-Heist vissersgeslacht en vaart ondertussen al meer dan 35 jaar  op zee.
Pedro Rappé ontpopte zich de afgelopen jaren van visser tot fotograaf met uitzonderlijke beelden waarmee hij het echte leven van de visser illustreerde vanop zee. Pedro Rappé documenteert het leven op zee aan de hand van unieke foto’s, genomen met Go-Pro-camera’s. De mensen hebben vaak geen weet wat het vergt om die lekkere vis op hun bord te toveren. De vissers trotseren daar stormen voor, het vissersleven is hard. De zee heeft voor Pedro Rappé al lang geen geheimen meer, maar voor veel anderen wel. Net daarom wou Pedro Rappé met deze foto’s  tonen hoe hard het stiel wel is zodat wij een betere kijk op het vissersleven kunnen hebben. Je kan bijna de  vis ruiken wanneer je deze foto’s bekijkt.
De foto’s zijn dus puur en onvervalste realiteit. Deze foto’s  wijken dus volledig af van de klassieke fotografie. De fotograaf denkt ‘out of the box’ en dat weerspiegelt zich in al zijn foto’s van op zee. Souvenirs from the sea ontwerpt met deze foto's prachtige souvenirs & gifts.