snij--en-serveerplanken
Met een foto op snijplank wordt het koken een stuk leuker. Dit cadeau is persoonlijk, maar ook heel functioneel. Deze plank is geschikt voor de echte keukenprins(es), maar ook voor de mensen die iets minder goed kunnen koken. Met jouw favoriete foto erop wordt het snijden van groente of fruit in ieder geval een iets minder vervelend klusje! De snijplank met foto van Uw favoriete kustgemeente of met een unieke foto van visser Pedro Rappé is gemaakt van glas en is daarom hygiënischer dan een houten snijplank.

Waarom een foto op snijplank?
Snijplanken worden door bijna iedereen gebruikt tijdens het koken. Vaak zijn het hele simpele en saaie planken in een effen kleur. Waarom maak je het koken niet iets leuker met een persoonlijke snijplank? Dit is natuurlijk leuk voor in je eigen keuken, maar het is ook erg geschikt om als cadeau te geven. Het cadeau is zeker geschikt voor de echte hobbykok, maar ook voor de minder goede koks onder ons. De snijplank met foto maakt het koken in ieder geval een stuk gezelliger. De foto van Uw favoriete kustgemeente of met een foto uit de reeks “sea life” van Pedro Rappé wordt met de beste kwaliteit afgedrukt, zodat je lang van jouw unieke product kunt genieten!

De kenmerken van een foto op snijplank
De snijplank met foto is gemaakt van gehard glas. Hierdoor is de plank erg hygiënisch. Ook bevat hij geen snijgleuven, waar etensresten in kunnen blijven zitten. Wel is de toplaag geribbeld. Hierdoor gaat het snijden een stuk gemakkelijker en veiliger, omdat je eten goed blijft liggen. Wil je de plank zo lang mogelijk mooi houden? Doe de plank dan niet in de vaatwasser, maar was hem met de hand af. Dit gaat erg gemakkelijk en zo geniet je het langst van jouw unieke snijplank.
 
Bezig met laden...
  • check SOUVENIRS FROM THE SEA IS PARTNER VAN BOL.COM
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7 - UITSTEKENDE KLANTENSERVICE
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN