canvas
Wil jij iemand verrassen met een wel heel uniek cadeau? Kies dan voor een foto uit de reeks sea life - sea art van Pedro Rappé op canvas! Een housewarming, verjaardag, de feestdagen, geboorte of misschien wel om jouw dierbaren een mooi plekje in huis te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met foto’s van het leven op zee zoals ze nooit zijn getoond. Van neerhellende boten, van jan-van-genten die je in de ogen priemen, en van stormgolven zo hoog dat ze oude zeevaarders bang maken. Een uniek cadeau, maar ook een echte blikvanger in ieder interieur.

Wij drukken de foto haarscherp en met de mooiste kleuren op echt schilderslinnen. Dit spannen we zeer strak op een mooi frame, voorzien van een handig ophangsysteem zodat je hem direct kunt ophangen. Jouw canvas is maar liefst 2 cm dik wat een mooie luxe look geeft in jouw interieur en je cadeau net dat beetje extra geeft. 

Het bedrijfspand decoreren of de foto op canvas gebruiken als merchandise? Neem voor grote aantallen even contact op met onze zakelijke afdeling.