Raamfolie

Ben jij helemaal klaar met dat gegluur van de buur? Dan zijn de raam stickers van Sea Life Souvenirs (sealifesouvenirs.be) echt wat voor jou! Bij ons heeft u de keuze uit foto van ons assortiment of  eigen raamstickers laten maken maken. Ons glasfolie is full color bedrukt en zorgt voor extra privacy in je huis. Je kunt je raamsticker bestellen met een zelf uitgekozen foto, niets is te gek of dus een foto van ons assortiment kiezen De glasstickers van Sea Life Souvenirs zijn geschikt voor indoor. Ondoorzichtig maar lichtdoorlatend voor extra privacy

  • Te bestellen voor intdoor gebruik
  • Zelfklevende folie met zandstraaleffect
  • Full color bedrukt

Raam stickers van goede kwaliteit

Bij  Sea Life Souvenirs kan je nu ook je eigen raamstickers ontwerpen en maken.  Ons glasfolie is full color bedrukt en is gemaakt van zandstraalfolie. De raamsticker is van goede kwaliteit en is makkelijk schoon te houden, door het schoonmaken zullen er geen beschadigingen op de sticker komen. Als je de raam sticker loshaalt zal het ook geen lijmresten achterlaten op je raam. Het privacy folie is geschikt voor gebruik indoor. Het glasfolie is ondoorzichtig, maar laat wel licht door voor net dat beetje extra privacy.

Dankzij deze  raamstickers kunt je uw huis een stukje persoonlijker maken, een bepaalde stijl of foto zegt immers veel over de persoon die er woont.  Bovendien zorgt het raamfolie ook nog eens voor extra privacy! Wat wil je nog meer? 
Geen producten