Placemats

Een schone tafel met een unieke placemat
Soms is het erg vervelend, wanneer er op de tafel geknoeid wordt. Dit kan eten zijn, maar ook wanneer je kinderen aan het knutselen zijn. De placemat met foto meters op jouw tafel en is dus hygiënisch. Wanneer erop geknoeid wordt, is dit geen probleem. Je kunt hem gemakkelijk verwijderen met een vochtige doek. Ook de placemat afdrukken van pannen. Hij is dus erg functioneel en beschermen de tafel. Je kunt gerust je ontbijt, lunch of nuttigen, want jouw tafel wordt gespaard! Ook is een placemat met foto erg leuk om cadeau te geven. Laat bijvoorbeeld een placemat als cadeau voor Vader- of Moederdag maken. Daarnaast is het handig voor in de kantine van je bedrijf. Je kunt placemats bedrukken met je bedrijfslogo en zo je kantine schoonhouden.

Meer informatie over bedrukte placemats:
Materiaal: super stevig hardboard
Afwerking: Afneembaar Kunststof
Formaat: A3 (420 x 297 mm)
Personalisatie: met foto
Bedrukking: haarscherp in full colour
Extra: eenvoudig te reinigen met een vochtige doek

Meer dan 10 stuks?
Interesse in het bestellen van hoeveelheden van dit cadeau? Vul dan het contactformulier in en ontvang binnen uiterlijk 24 uur een offerte.

De placemat met foto is verkrijgbaar in zes verschillende formaten. Er is dus zeker een geschikt formaat om knoeien te voorkomen.

Bezig met laden...
  • check SOUVENIRS FROM THE SEA IS PARTNER VAN BOL.COM
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7 - UITSTEKENDE KLANTENSERVICE
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN