Foto-op-Acrylglas-(Wanddecoratie-op-Acrylaat)
De foto wordt geprint op een Acrylglas plaat. Door het gladde oppervlak en de UV printtechniek is de plaat helder van kleur waardoor dit product prachtig in elke ruimte staat. Door de UV-printtechniek verkleurt deze print niet door het licht.

Door deze gladde en glanzende textuur zorgt de UV printtechniek voor een prachtige, glansrijke print. De foto op glas wordt bijzonder scherp afgedrukt met zeer heldere kleuren. Er wordt een ophangsysteem niet RVS voor binnen bijgeleverd, die het glas ongeveer een centimeter van de muur laat hangen. Een heel fraai gezicht om aan de muur te zien hangen.

Hoogste kwaliteit
Dit product is gemaakt van een hoge kwaliteit Acrylglas, met een dikte van 5 mm. Daarnaast is het UV-bestendig waardoor de kleuren niet vervagen. De achterkant is 200% wit, zodat er nagenoeg geen transparantie is. Hierdoor zult u door het glas de muur erachter niet kunnen zien.

Bij levering zit er een plastic beschermfolie over het product geplakt. Dit voorkomt krassen en beschadigingen tijdens het transport en het ophangen. Het folie trekt u er gemakkelijk vanaf.
Bezig met laden...
  • check SOUVENIRS FROM THE SEA IS PARTNER VAN BOL.COM
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7 - UITSTEKENDE KLANTENSERVICE
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN