knuffelbeer met foto is het perfecte cadeau

knuffelbeer-met-foto-is-het-perfecte-cadeau

De knuffelbeer met foto is het perfecte cadeau
Sea Life Souvenirs staat natuurlijk bekend om al haar uitstekende fotoproducten. Wij verkopen foto’s op canvas, maar ook op veel andere materialen. Daarnaast hebben we ook allerlei leuke fotocadeaus. Deze fotocadeaus zijn enorm leuk om te geven en worden gewaardeerd. Zo ook onze teddybeer. Dit knuffelbeer is erg zacht en ziet er heel erg lief uit. Maar natuurlijk heeft Sea Life Souvenirs aan deze teddy beer een eigen twist gegeven. Bij ons kan je namelijk een knuffelbeer met foto bestellen. De teddybeer draagt ​​een t-shirtje van witte zachte katoen, gemaakt van een foto van het zeeleven (Pedro Rappé), van uw favoriete kustgemeente van met uw eigen favoriete foto laten afdrukken. De teddybeer met foto is dan ook een erg persoonlijk product en ontzettend leuk om cadeau te doen. Hiernaast heeft hij het CE-keurmerk, hij ook volkomen veilig voor jonge is. Laat jouw mooiste herinnering vastleggen op deze gepersonaliseerde knuffelbeer. Wacht niet langer en bedenk vandaag wie jij blij zou willen maken met een foto teddybeer!

Ontwerp je eigen teddybeer
Een knuffelbeer ontwerpen was nog nooit zo makkelijk. Bij ons krijg jij de keuze uit twee verschillende kleuren teddybeer. Wij hebben de lichtere, beige knuffelbeer en de donkere, bruine knuffelbeer. Beide biertjes zijn ongeveer 20 centimeter groot. Naast de kleur moet jij natuurlijk kiezen welke foto jij op de teddybeer gaat. Jij hebt deze keuzes gemaakt kan je de teddybeer bestellen. Jij hebt jouw foto teddybeer besteld hebt gaan wij direct aan de slag met het bedrukken van het t-shirtje. Op deze manier kan jij al binnen enkele dagen genieten van de warme knuffels van jouw knuffelbeer met eigen foto. Hoe lang je moet wachten is afhankelijk van het transportbedrijf en naar waar binnen- of naar het buitenland.. Bij een normale verzending binnenland heb je jouw teddybeer binnen 3 werkdagen, bij een verzending naar het buitenland binnen 7 dagen.
Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw teddybeer met foto goedkoop op Sea Life Souvenirs (https://www.sealifesouvenirs.be)!

Zakelijke bestelling?
Interesse in het bestellen van grote aantallen, meer dan 10 stuks, van dit cadeau? Vul dan het contactformulier in en ontvang binnen uiterlijk 24 uur een offerte.